Rreth nesh

Kontakto

Tel: +389 70 389 578

info@acg.com.mk

Kush jemi ne?

Has Construction është një kompani ndërtimore e regjistruar në vitin 2007 në tregun vendas si kompani me kapital të huaj në territorin e Republikës së Maqedonisë.

Të përkushtuar drejt suksesit

Duke kaluar përmes progresit dinamik dhe të vazhdueshëm, Has Construction ka kaluar nëpër të gjitha fazat e zhvillimit në një shoqëri globale, është shndërruar në një kompani ndërtimore me ndikim në tregun maqedonas. Misioni ynë dhe në të njëjtën kohë vizioni është Has Construction për të ofruar zgjidhje racionale për strehimin, marrjen me qira, financimin në dispozicion të të gjithë qytetarëve, duke e bërë Has Construction një sinonim të "CILALSIS L JETE"

Misioni ynë

Për të arritur nivelin e një kompanie shumë të respektuar, Has Construction ka pranuar segmentimin e biznesit duke ndarë dhe krijuar grupe të ndryshme unike të biznesit që funksionojnë si pjesë të veçanta progresive. Këto pjesë progresive individuale janë rritur në një njësi të vetme të njohur si "HAS Construction". Në një periudhë sfiduese për biznesin global në shkallë globale, ne jemi duke u fokusuar me kohë në realizimin dhe ekzekutimin e projekteve ekzistuese dhe tashmë kemi filluar, duke optimizuar burimet, ofertat racionale dhe të pranueshme për të gjitha sferat e jetës shoqërore, si dhe duke realizuar qëllimet tona, të cilat si gjithmonë janë arritur në përputhje me qëllimin tonë.

PARIMET KRYESORE

Kualitet

Ne ofrojmë një përvojë superiore të ndërtimit.

Integritet

Ne bëjmë atë që themi se do të bëjmë dhe atë që është e drejtë - jo domosdoshmërisht atë që është e përshtatshme.

Perfekcionizëm

Ne përpiqemi të jemi më të mirët në gjithçka që bëjmë.

RRUGA HAS

Rruga HAS është një besim me të cilin të gjithë punonjësit përpiqen të punojnë dhe të jetojnë. Shtë një mënyrë e prekshme për të shpjeguar se kush jemi dhe kush duam të jemi. "Unë jam përgjegjës për veprimet e mia, respektues dhe i mëshirshëm ndaj të tjerëve, i pakrahasueshëm në etikën time të punës, dhe një ambHASdor pozitiv për HAS. Unë jam një anëtar i rëndësishëm i Ekipit HAS, i angazhuar për të punuar drejt Misionit të HAS duke u fokusuar në suksesin kolektiv, dhe duke përqafuar një kulturë të përmirësimit të vazhdueshëm ".

KULTIVIMI I DËSHIRËS PËR PUNË NË EKIP

Programi i HAS's Teambuilding fokusohet në nxitjen e komunikimit dhe punës ekipore të përmirësuar midis punonjësve. Ngjarjet e ndërtimit të ekipit janë argëtuese, të njohura dhe shpesh mjaft sfiduese dhe kanë dhënë rezultate të rëndësishme. Ngjarjet e fundit kanë përfshirë Konkursin e Tug of War, Kickball dhe Scavenger Hunt.

MBËSHTETJA LOKALE

Në menyra direkte dhe inderekte, HAS Construction mundohet të kontribojë në mbarësimin e urbanistikës lokale, duke investuar në ndërtimin e projekteve me plan të detajuar, me parqe dhe me parkinge nëntoksore. Këto detaje janë të rëndësishme, sidomos për në qytetin e Tetovës.