Rreth nesh

Kontakto

Tel: +389 70 389 578

info@acg.com.mk

INVESTITORË TË SË ARDHMES

Eksperienca jonë, e ardhmja juaj
Rruga HAS Construction për të gjithë

Si kompani shumëvjeçare në tregun e R.M.V, HAS Construction me mbarimin e projekteve të mëdhaja ka fituar eksperienc si dhe integritet, besim, dhe respekt reciprok nga kompanitë bashkpunuese dhe klientët. Kemi punuar, realizuar dhe premtuar për të gjitha projektet që janë në lëvizje.

14+

Projekte të përfunduara

500+

Klientë të lumtur

68+

Espreso në muaj

Ne investojmë

Që nga fillim i rrugëtimit tonë deri në ditën e sodit, HAS Construction me sukses ka mbaruar numër të madh projektesh ndërtimore ku kemi investuar në zona të papërparuara në qytetin Tetovës dhe Shkupit. Në mënyrë të siguresës së akomodimit të qytetarve, dhe kontributit për përparim në vendin ku banojmë, jemi munduar të zgjedhim projektet e rradhës gjithmonë në mënyrë të detajuar dhe të menduar që investimi jonë padyshim të luaj rol në planin urban sipas ligjit në R.M.V!

Realizojmë

Mbërritja deri tek realizimi i projektit ka qenë pjesa më e rëndsishme e procesit të punës që kemi si HAS Construction. Ekipi jonë profesionist i inspekcionit siguron që gjatë ndërtimit të projekteve tona detajisht të kryhet kontrollim i kushteve, materialve ndërtimore, dhe përshtatjes së rezultatit final me planin e dhënë. Transparenca, serioziteti dhe efikasiteti jonë në punë ka luajtur rol të rëndësishëm në atë se përse klientët tanë na besojnë ne, dhe përse kemi mbëritur si kompani këtu ku jemi sot.

Në arritje të progresit

Gjithmonë e më shumë mundohemi që të ecim me hapin e kohës, të implementojmë teknologjinë më të fundit ndërtimore në projektet tona, poashtu edhe të ndejkim trendin shtëpiak të arkitekturës bashkëkohore, duke mundësuar që secili apartman, lokal si dhe banesë për familje 3+ antarshe ti ketë të gjitha kushtet me të gjitha siguritë për ambient jetese. Siguria e klientëve tanë sjell kënaqësinë tonë. Pika e progresit na mundson që të mendojmë më çiltër për projektin tonë të rradhës.