Rreth nesh

Kontakto

Tel: +389 70 389 578

info@acg.com.mk

NE JEMI HAS CONSTRUCTION

HAS Construction synon që në vitet e afërme të ardshme të jetë e njohur internacionalisht për investimet që kemi bërë prej vjetësh, dhe që vazhdojmë që ti bëjmë për më të mirën e qytetit ku jetojmë.

PROFESIONALIZËM

Të jesh perfekcionist do të thotë përkushtim çdo ditë gjatë 1-2 viti ndërtim të një objekti. Kjo është puna që ne bëjmë për të siguruar që investimi jonë për ndërtimin e një objekti të jetë me vlerë, pa gabime, dhe në strukturë bashkëkohore.

VIZION

Me sukses kemi mbaruar më shumë se 14 projekte të mëdhaja ndërtimi, ku në to përfshihen edhe nën-projektet e shumta të banesave që kemi bërë në ndërtesat tona. Gjithçka analizohet, mendohet, dhe realizohet në më të mirën e klientëve tanë.

PROJEKTET TONA

Bllok 81, Tetovë

Projekt i përfunduar

Kisela Voda, Shkup

Projekt i përfunduar

Qendra Sportive, Tetovë

Projekt i përfunduar

Boris Kidric 34, Tetovë

Projekt i përfunduar

Dervish Cara, Tetovë

Projekt i përfunduar

Në ndërtim e sipër...

Duke u realizuar...

PROFESIONALIZËM DHE VIZION

Duke kaluar përmes progresit dinamik dhe të vazhdueshëm, Has Construction ka kaluar nëpër të gjitha fazat e zhvillimit në një shoqëri globale duke u shndërruar në një kompani ndërtimore me ndikim në tregun e Maqedonisë Veriore.

PËRKUSHTIM

Në një periudhë sfiduese për biznesin global në shkallë globale, ne jemi duke u fokusuar në kohë në realizimin dhe ekzekutimin e projekteve ekzistuese dhe tashmë kemi filluar, duke optimizuar burimet, ofertat racionale dhe të pranueshme për të gjitha sferat e jetës shoqërore, si dhe duke realizuar qëllimet tona, të cilat si gjithmonë janë arritur në përputhje me qëllimin tonë.

VIZIONI JONË

Për të arritur nivelin e një kompanie shumë të respektuar, Has Construction ka pranuar segmentimin e biznesit duke ndarë dhe krijuar grupe të ndryshme unike të biznesit që funksionojnë si pjesë progresive të veçanta. Këto pjesë progresive individuale janë rritur në një njësi të vetme të njohur si "HAS Construction".

SHËRBIMET

Investitorë të së ardhmes

HAS Construction synon që në vitet e afërme të ardshme të jetë e njohur internacionalisht për investimet që kemi bërë prej vjetësh, dhe që vazhdojmë që ti bëjmë për më të mirën e qytetit ku jetojmë.

Planifikim & Lidership

Me sukses kemi mbaruar më shumë se 14 projekte të mëdhaja ndërtimi, ku në to përfshihen edhe nën-projektet e shumta të banesave që kemi bërë në ndërtesat tona. Gjithçka analizohet, mendohet, dhe realizohet në më të mirën e klientëve tanë.

Inspekcion i detajeve gjatë ndërtimit

Të jesh perfekcionist do të thotë përkushtim çdo ditë gjatë 1-2 viti ndërtim të një objekti. Kjo është puna që ne bëjmë për të siguruar që investimi jonë për ndërtimin e një objekti të jetë me vlerë, pa gabime, dhe në strukturë bashkëkohore.

Konsultim

Gjatë mbarimit të një procesi të ndërlikuar por të vlefshëm, bordi jonë i udhëheqësve gjithmonë mendon për ndryshimet e nevojshme që duhen bërë, përmisimet ku mund të bëhen, dhe sigurimin e materialeve më kualitative ndërtimore.

DONI TË KONTAKTONI ME NE?

Shtypeni butonin "Kontakt" që t'ju hapet forma për të mbushur me të dhënat tuaja. Stafi jonë zakonisht do ju kthejë përgjigje brenda 4-8 orëve të punës. Ju faleminderit!